Vår Historie

Siden 1991 har BioControl arbeidet med teknologi for landbruket med fokus på elektronikk til husdyrbruket.

Elektronisk identifikasjon (RFID) har blitt et viktig verktøy i husdyrbruket. Som produsent av fôringsanlegg har vi brukt denne teknologien siden 1991, og fått mye erfaring og kunnskap om dette.

Dette har utviklet seg til en sterk kompetanse hos BioControl og våre lesere brukes nå på mange gårder over hele verden.

BioControl deltar i standardiserings-arbeidet i ISO-WG3 and ISO-TWG for å støtte og hjelpe til med å utvikle løsninger basert på ISO 11784/11785 og andre RFID-teknologier.

BioControl Polska ble etablert I 2002 som et alternativt utviklingssenter og for å drive med produksjon og montasje av elektronikk, og i 2012 ble BioControl North America etablert.

Det er vår ambisjon å være ledende innen systemer for RFID i husdyrbruket og automasjon i landbruket.

Vårt Mål

 

BioControl skaper teknologi for biologi med et fokus på høy-teknologiske produkter for husdyrbruket.

Våre produkter gir kunden kontroll, er arbeidsbesparende, kostnadssparende, og gir bonden redskaper som hjelper til å overleve i en matindustri som stadig stiller høyere krav.

Det er vår kunnskap, gode forståelse, og sammarbeid med bønder som hjelper oss til å skape den riktige teknologien.

Vi har som mål å utvikle firmaet for aksjeholderne, og gi våre ansatte et inspirerende og trygt arbeidsmiljø hvor de kan videreutvikle seg og være stolte av hva de gjør.


ISO 9000

BioControl ISO 9001:2008

Noen Av Våre Samarbeidspartnere

OS ID Logo
Fjøssystemer2
Hencol30
logo agrion
milkline-trasparente
Prionics
TSOKANOS_Logo_RGB_160X68px
DeLaval